تعمیر گیربکس سانتافه

تعمیر گیربکس سانتافه

باید خدمتتان عرض کنیم که گیربکس خودرو یک باره و ناگهانی خراب نمی شود و این مشکل با علائم و نشانه های مختلفی همراه است که شما با روبرویی با هر کدام از آن ها باید تعمیرات خودرو را شروع کنید. دقت کنید که عدم توجه به این علائم موجب می شود که هزینه های بیش تری برای تعمیر انواع گیربکس بپردازید زیرا رانندگی کردن با گیربکس خراب نه تنها موجب خراب شدن کامل گیر بکس می شود بلکه دیگر قطعات خودرو نیز آسیب می بینند. ما در ادامه به تعدادی از ایرادات گیربکس اتوماتیک و تعمیر گیربکس سانتافه می پردازیم پس برای کسب اطلاعات بیش تر با ما در گیربکس پلاس همراه باشید.

گیربکس های اتوماتیک به صورت کلی از یک سیستم بسیار پیچیده تشکیل شده اند، به همین دلیل است که هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک از هزینه تعمیر خودروهایی با گیربکس های غیر اتوماتیک بیشتر می‌باشد. بنابراین در صورتیکه هر کدام از علائم خرابی در گیربکس های اتوماتیک را مشاهده کردید، بهتر است که در سریع ترین زمان ممکن و به سرعت  ماشین خود را به یکی از تخصصی ترین تعمیرگاه ها ببرید  و ماشین خود را به یک تعمیرکار مجرب و حرفه ای و آموزش دیده در این زمینه نشان دهید ، تا آن را عیب یابی کند و مشکلات گیربکس آن را حل کند در غیر این صورت، در صورتی که ماشین را دیر به تعمیرگاه ببرید ممکن است که خرابی گیربکس سبب خرابی دیگر قطعات نیز شود و هزینه بسیار بیشتری را مجبور باشید برای تعمیر آن بپردازید. به همین دلیل بسیار مهم است تا در صورت بروز هرگونه خرابی در گیربکس چه اتوماتیک و چه دستی آن را در سریعترین زمان ممکن به تعمیرگاه ببرید.

هیوندای سانتافه یک کراس اور میان سایز شهری می‌باشد که در وهله اول با نسل دوم خود مهمان جاده‌های کشور شد و وارد کشور ما شد. نسل سوم این شاسی بلند کره‌ای در قالب مدل‌های ۲۰۱۴ تا مدل‌های ۲۰۱۸ به بازار کشورمان راه پیدا کرد و مانند مدل قبلی خود مورد استقبال مردم بسیار زیادی قرار گرفت. مدل‌های ۲۰۱۶ به بعد سانتافه از نوع نیو فیس هستند که دارای ظاهری اسپرت‌تر بوده و تغییراتی را در ناحیه سپرها و چراغ‌های خود تجربه کرده‌اند. سانتافه‌های نیوفیس به طور عمده توسط دو شرکت آسان موتور و کرمان موتور وارد بازار کشور شد که تفاوت‌هایی از نظر آپشن‌های رفاهی میان آنها مشاهده شده است.

تعمیر گیربکس سانتافه شامل موارد مختلفی می‌شود که برخی از آنها عبارتند از :

  • سرویس دوره‌ای گیربکس سانتافه
  • تعویض روغن گیربکس سانتافه
  • عیب یابی و نمایش ایراد گیربکس سانتافه
  • بازدید فنی گیربکس سانتافه

توجه داشته باشید که در صورتی که می‌خواهید گیربکس خودروی خود را تعمیر کنید به تعمیرگاهی مراجعه کنید که مطمئن باشید از قطعات اصل و اورجینال برای خودرو شما استفاده می‌کنند زیرا در غیر این صورت ممکن است مشکلات دیگری برای خودروی شما به وجود بیاید.

خدمات پربازدید:   تعمیر گیربکس لیفان 820

خرابی‌های عمده گیربکس سانتافه

همانطور که در قسمت‌های قبلی به آن اشاره شد گیربکس‌های اتوماتیک نسبت به گیربکس‌های دستی پیچیدگی بالاتری را دارند. از این جهت نیازمند دقت در استفاده و سرویس دوره‌ای مرتب هستند. در صورت عدم رعایت و دقت باید برای تعمیر گیربکس سانتافه به تعمیرگاه مراجعه کنید و اگر دیر اقدام به انجام این کار کنید حتماً باید هزینه بسیار بیشتری را پرداخت کنید زیرا ممکن است خرابی گیربکس سبب خراب شدن دیگر قطعه‌ها بشود. به همین دلیل بسیار مهم است تا شما در صورت مشاهده هر گونه خرابی در گیربکس خودروی خود در کوتاه‌ترین زمان ممکن به تعمیرگاه مراجعه کنید تا مشکل گیربکس شما را حل کنند.

خرابی‌های عمده گیربکس سانتافه عبارتند از :

  • بوی نامطبوع یا سوختگی گیربکس
  • چراغ گیربکس روشن شده است
  • تاخیر در تعویض دنده در شروع حرکت و یا حین حرکت
  • گاز هرز خوردن گیربکس
  • صدای زوزه و صداهای غیر عادی از داخل گیربکس
  • نشستی مایع خنک کننده گیربکس

اگر خودروی شما هر کدام از مشکلاتی که در قسمت قبلی گفته شد را دارد پس زمان آن رسیده که خودروی خود را برای تعمیر به یک تعمیرگاه حرفه‌ای و متخصص ببرید تا کارشناسان خبره و متخصص در این زمینه بتوانند خودروی شما را عیب یابی کنند و مشکلات گیربکس شما را حل کنند. توجه داشته باشید در چنین مواقعی حتماً خودروی خود را به تعمیرگاه‌هایی ببرید که از کیفیت کار آنها و قطعاتی که استفاده می‌کنند و تخصص تعمیرکاران آن اطمینان خاطر داشته باشید. زیرا در صورتی که خودروی شمار افرادی که در این زمینه تخصص ندارند تعمیر کنند ممکن است مشکلاتی دیگر برای خودروی شما به وجود بیاید که هزینه بیشتری را برای شما داشته باشد.

مشکلات گیربکس اتوماتیک هیوندای سانتافه

گیربکس‌ها سیستم‌های هیدرولیکی هستند که عملکردی مشابه قلب خودرو دارند. گیربکس‌ها وظیفه دارند تا قدرت تولید شده توسط موتور خودرو را به سیستم حرکتی ماشین و چرخ‌های آن انتقال دهند این انتقال قدرت به کمک یک سری چرخ دنده‌ها صورت می‌گیرد. حال گاهی ممکن است عملکرد این سیستم به دلایل مختلفی مختل شود. اگرچه کاری که گیربکس‌های اتومات انجام می‌دهند مشابه همان کاری است که با گیربکس‌های دستی صورت می‌گیرد اما به خاطر ساختمان متفاوت دلایل خرابی گیربکس‌های دنده اتومات متفاوت‌تر از دلایل خرابی گیربکس‌های دستی می‌باشد. گیربکس‌های اتوماتیک سانتافه به دلیل انتقال گشتاور موتور از طریق جریان روغن به گیربکس و ساختار هیدرولکترومکانیکی آن، نسبت به سایر خودروها با دنده دستی نیاز به حساسیت و دقت بیشتری دارد. در صورت عدم رعایت و دقت باید برای تعمیر گیربکس سانتافه حتماً به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید تا مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری برای تعمیر گیربکس خودروی خود نباشید.

برخی از مشکلات گیربکس اتوماتیک هیوندای سانتافه عبارت است از:

  • خلاص شدن گیربکس:

بریدن دنده اویل پمپ ، خراب شدن توربین ، هرز شدن پلوس ، خالی بودن گیربکس از روغن و یا معیوب شدن چرخ دنده های داخل گیربکس سبب خلاص شدن گیربکس میشود .

  • حرکت نکردن گیربکس اتومبیل یا به اصطلاح گیر کردن دنده:
خدمات پربازدید:   تعویض خنک‌ کن جک

نبودن برق در سیستم ، خالی بودن باطری خودرو، خرابی استاپ زیر پدال ترمز، شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور سبب ایجاد این مشکل میشود.

  • تاخیر در عملکرد گیربکس :

 گیربکس های اتوماتیک خودروی سانتافه طوری طراحی شده اند که عمل تعویض دنده در کسری از ثانیه صورت می گیرد ولی اگر هنگام تعویض دنده با تاخیر مواجه شوید شاید به علت نشتی روغن گیربکس باشد.

  • سر و صدای خودرو در حالت خلاص :

 اگر صدای غیر عادی در حالت خلاص از خود را به گوش تا خورد و این صداها رو شنیدید مشکل از کم بودن سطح روغن گیربکس و یا کثیفی روغن گیربکس و یا فرسودگی قطعاتی مثل بلبرینگ زنجیر دنده عقب و یا دنده ها می باشد.

  • تقه زدن گیربکس های اتوماتیک :

دلیل اصلی این مشکل می‌تواند ایراد برقی و میزان نبودن فشار روغن که نداشتی از ایراد در ساعت و یا خرابی و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد به وجود بیاید و یک مشکل بزرگ در ماشین میباشد.

  • گاز هرز خوردن گیربکس های اتوماتیک :

 کمبود روغن گیربکس و نرسیدن روغن کافی پشت کاسه ی کلاچ ها و فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچ ها از جمله مواردی می باشد که در این مورد به وجود می آید و می تواند مشکلات زیادی را برای ماشین به وجود بیاورد.

  • نشتی روغن گیربکس :

 نشتی روغن گیربکس یکی دیگر از دلایل وجود مشکل در گیربکس های اتوماتیک می باشد که باید خیلی سریع برای رفع این مشکل اقدام کرد ؛ زیرا اگر نشتی ادامه پیدا کند و جلوی آن را نگیرید باعث می‌شود تا خسارت های بسیار سنگینی به سیستم گیربکس خودرو شما وارد شود . رنگ روغن گیربکس قرمز و شفاف می باشد و اگر رنگ آن تیره باشد باید آن را تعویض کنید. توجه داشته باشید که در تعویض کردن آن نباید دیر کنید و باید به سرعت اقدام کنید.

  • احساس بوی سوختگی از روغن گیربکس :

 در صورت حس کردن بوی سوختگی از روغن گیربکس باید حتماً به سرعت ایراد آن را پیدا کنید و آن را تشخیص دهید و آن را در سریعترین زمان ممکن رفع کنید. دلیل بوی سوختگی گرم شدن بیش از حد روغن گیربکس می باشد. روغن گیربکسی که کثیف شده باشد و یا بوی سوختگی بدهد باعث می‌شود تا عمل روغن کاری در سیستم انتقال قدرت خودرو سانتافه به خوبی انجام نشود و سبب آسیب رسیدن به گیربکس میشود.

عیب یابی گیربکس سانتافه

  • اندازه نبودن فشار روغن: یکی از متداول ترین مشکلات گیربکس اندازه و میزان نبودن فشار روغن است که معمولا به خاطر ایرادات موجود در ساعت آن است و حتما باید یک فرد متخصص آن را حل بررسی و حل کند.
  • تقه زدن: لازم به ذکر است که تقه زدن در اغلب مواقع به خاطر ایرادات و مشکلات برقی است؛ البته گاهی اوقات نیز پاره شدن و یا خراب شدن دسته موتور موجب تقه زدن گیربکس است.
  • گاز هرز خوردن: گاهی اوقات بنابر دلایلی هم چون کم شدن روغن ، خراب شدن و فرسوده شدن صفحه کلاچ ها و یا نرسیدن روغن کافی به پشت کاسه کلاچ ها موجب گاز هرز خوردن گیربکس می شود.
خدمات پربازدید:    خدمات تعمیرگاه سوزوکی‌ کیزاشی

تعمیر گیربکس سانتافه

  • زوزه کشیدن گیربکس: ممکن است گاهی اوقات متوجه ی صدای زوزه از ماشین خود باشید؛ باید اضافه کنیم که مواردی هم چون خرابی دنده ها و صدای فشار روغن ها موجب تولید صدای زوزه می شود.
  • لرزش خودرو: لرزش خودرو نیز دلایل گوناگونی دارد؛ خرابی دسته موتور، هرز چرخیدن صفحه کلاچ ها  و خرابی پلوس از جمله دلایل لرزش خودرو است .
  • خلاص شدن: خلاص شدن خودرو نیز یکی از مشکلات رایج گیر بکس است که به خاطر خراب شدن توربین، بریده شدن دنده اویل پمپ ، تمام شدن روغن گیربکس،  هرز شدن پلوس و خراب شدن چرخ دنده های داخل گیربکس به وجود می آید که حتما باید در یک تعمیرگاه تخصصی رفع شود.
  • گیر زدن دنده در حالت پارک : گیر کردن دنده به خاطر نداشتن برق در سیستم پارک ، خراب شدن استارت زیر پدال ترمز ، حالی بودن باتری ، خرابی در سلکتور و شکستن اهرم تعویض دنده ساز در گیربکس اتفاق می افتد که باید تک به تک چک شوند و مشکل به طور کلی رفع شود.

سرویس های دوره ای گیربکس سانتافه چگونه است؟

سرویس های دوره ای گیربکس سانتافه شامل تعویض روغن گیربکس، تعویض فیلتر گیربکس و بررسی وضعیت کلیدهای گیربکس می باشد. این سرویس ها باید به صورت منظم و در بازه های زمانی مشخص  انجام شود که معمولا هر ۳۰۰۰۰ کیلو متر است تا عمر مفید گیربکس طولانی تر شود و خطر خرابی و نقصان در عمل کرد آن کاهش یابد. هم چنین در صورت دیده شدن علائم نامطلوب مانند لغزش، صدای عجیب و غیره، باید به سرعت برای تعمیر گیربکس سانتافه به مکانیک خودرو در تعمیرگاه تعمیر گیربکس اتوماتیک مراجعه کنید.

هزینه تعمیر گیربکس سانتافه

یکی از سوالات متداول که صاحبان خود را می‌پرسند این است که هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک سانتافه چقدر خواهد شد؟ در پاسخ به این سوال باید گفته شود که عوامل بسیار زیاد و مختلفی در تعیین هزینه تعمیر گیربکس سانتافه تاثیرگذار می‌باشد. برای مثال اگر مشکل بسیار جدی باشد باید گیربکس به طور کامل عوض شود و فرایند تعمیر آن آغاز شود که این مورد قطعاً هزینه بسیار بیشتری را نسبت به تعمیر یک قطعه از گیربکس خواهد داشت. به طور کلی باید برای تعیین قیمت و دستمزد تعمیرات گیربکس خودروی شما باید توسط دستگاه تست شود و پس از تعیین مشکل اصلی پس از تایید شما فرایند تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی شما آغاز شود.

چت در واتساپ

تماس با ما