تعمیر گیربکس تندر ۹۰

تعمیر گیربکس تندر ۹۰

این طبیعی است که هر قطعه ای بعد از مدتی دیگر عمل کرد سابق را نداشته باشد و به گونه ای مستهلک شود البته باید به این نکته اشاره کنیم که اگر به این قطعات رسیدگی نکنید و آن ها را به طور منظم سرویس نکنید عمر مفید آن ها کم تر می شود.  ما امروز در گیربکس پلاس قرار است که در رابطه با تعمیر گیربکس تندر ۹۰ با یک دیگر صحبت کنیم و یک سری نکات طلایی را به شما گوشزد کنیم تا بتوانید عمر گیربکس خودرو خود را افزایش دهید پس برای کسب اطلاعات بیش تر با ما همراه باشید.

چگونه عمر گیربکس تندر ۹۰ خود را افزایش دهیم

برای افزایش عمر گیربکس ال نود خود می‌ توانید از روش‌ های زیر استفاده کنید:

  1. تعویض روغن گیربکس: برای حفظ سلامت گیربکس باید روغن آن را به طور منظم تعویض کنید. تعویض روغن به موقع موجب  کاهش سایش و فرسایش قطعات داخلی گیربکس می‌ شود.
  2. استفاده از راندمان بالا تر: استفاده از دنده‌های با راندمان بالا تر در حین رانندگی باعث کاهش فشار و سایش در گیربکس می‌ شود.
  3. جلوگیری از شتاب زیاد: شتاب زیاد در حین شروع حرکت  فشار و سایش بیش تری به  گیربکس وارد می کند بنابراین بهتر است با شروع حرکت به آرامی و تدریجی عمل کنید.
  4. نصب فیلتر هوا: نصب فیلتر هوا در خودرو باعث جلوگیری از ورود ذرات خارجی و گرد و غبار به داخل گیربکس می‌ شود که باعث کاهش سایش قطعات داخلی آن می‌ شود.
  5. تعویض قطعات سایشی: در صورت لزوم باید قطعات سایشی داخل گیربکس را تعویض کنید تا عمر گیربکس ال نود شما افزایش یابد.
خدمات پربازدید:   تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس تندر ۹۰

علائم و نشانه های خرابی گیربکس تندر ۹۰

زمانی که گیربکس خودرو خراب می شود خودرو علائم مختلفی از خود نشان می دهد که در این بخش به آن ها می پردازیم که با آن ها آشنا شوید و در صورت برخورد با آن ها به تعمیرگاه تعمیر گیربکس اتوماتیک در غرب تهران  مراجعه کنید. اگر در زمان رانندگی و تعویض دنده متوجه ی یک صدای نا به هنجار و یا غیر طبیعی شدید و یا این که نتوانستید به راحتی دنده ی خودرو خود را عوض کنید بهتر است اولین دور برگردان دور بزنید و به یک تعمیرگاه بروید.

لرزش بدنه خودرو نیز از دیگر نشانه های خرابی گیربکس است چنان چه در حین رانندگی متوجه ی لرزش بدنه ی خودرو شدید بهتر است گیر بکس را چک کنید. سفت شدن دسته ی دنده  نیز از دیگر علائم خرابی گیربکس است.  کثیف شدن روغن و یا حتی کم شدن آن از دیگر نشانه های خرابی این قطعه ی مهم است.

کلام آخر

  • برای تعمیر گیربکس تندر ۹۰ بهتر است به کارگاه‌ های مجهز و متخصص مراجعه کنید.
  • برای حفظ عمل کرد بهینه گیربکس تعویض روغن گیربکس را ور بازه‌های زمانی منظم انجام دهید.
  • در صورت وجود صدا لرزش یا نشانه‌ های دیگر در عمل کرد گیربکس باید به سرعت به کارشناس مراجعه کنید.
  • استفاده از قطعات جانبی و لوازم جانبی اصلی و با کیفیت بالا برای تعمیر گیربکس اتوماتیک ضروری است.
  • هنگام تغییر دنده در گیربکس دستی حتماً پایین‌ ترین دنده را قبل از خاموش کردن موتور انتخاب کنید.
خدمات پربازدید:   تعویض روغن گیربکس مورانو چگونه است؟

چت در واتساپ

تماس با ما